HET SUCCES VERHAAL VAN NANCY

Lees hoe Nancy zich een stuk fitter en sterker voelt sinds ze bij PTI sport.

👩🏽 Lauret

🔢 70 jaar

🏋🏼 PTI Group training

🥗 Persoonlijk voedingsschema

💊 Vitamine en supplementen

📆 3x per week

🔥 4 jaar +

✅ Gezond en fit oud worden

⚖️ Gewicht -17 kg

 

Hoe Lauret op 70-jarige leeftijd haar fitheid en vitaliteit omarmde: een inspirerend verhaal van doorzettingsvermogen

Lauret’s reis naar PTI begon door de aanbeveling van haar zusje, die al een trouwe sporter was bij de club. Met haar doel om fit en actief te blijven, nam Lauret de stap om deel te nemen aan het PTI-programma, zelfs op haar leeftijd. Aanvankelijk twijfelde ze of ze het zou kunnen volhouden, maar na haar eerste proefles was ze overtuigd en begon ze met enthousiasme aan haar fitnessroutine, die ze nu 3 tot 4 keer per week volgt.

De resultaten van Lauret’s inzet zijn opmerkelijk. Onlangs slaagde ze met vlag en wimpel voor haar APK-keuring en verbazingwekkend genoeg kan ze meer dan zes minuten planken, een duidelijke indicator van haar indrukwekkende fitheid en kracht. Maar het gaat niet alleen om fysieke prestaties; het sporten bij PTI heeft Lauret ook geholpen om bewuster met haar voeding om te gaan.

Vroeger had Lauret een zittend beroep en kampte ze met overgewicht. Echter, dankzij haar toewijding aan sporten bij PTI, gecombineerd met een persoonlijk voedingsplan en het gebruik van voedingssupplementen zoals de vanille proteïne van PTI voor spieropbouw en herstel, is ze maar liefst 17 kilo afgevallen. Deze transformatie heeft niet alleen haar fysieke gezondheid verbeterd, maar heeft ook haar dagelijkse leven verrijkt met meer energie en vitaliteit.

Het is niet alleen de effectiviteit van de trainingen die Lauret aanspreekt, maar ook de warme en ondersteunende sfeer onder de sporters en trainers bij PTI. Ze moedigt iedereen aan die twijfelt om gewoon een proefles te plannen en deel te nemen aan de PTI-gemeenschap. Haar verhaal is een inspiratie voor iedereen die gelooft dat leeftijd geen belemmering hoeft te zijn om een gezonde en actieve levensstijl na te streven.

👩🏽 Nancy

🔢 38 jaar

🏋🏼 PTI Group training

📆 2 x per week

✅ Fitter worden

 

Na een proefles te hebben gevolgd was ik meteen enthousiast.

De laatste herinnering die ik aan actief sporten heb, was toen ik 13 jaar oud was en ondertussen ben ik 38. Drukte, weinig bewegen, disbalans en toch een dagje ouder worden heeft mij ertoe bewogen om te gaan sporten. Ik zag mijzelf alleen niet aan allerlei apparaten hangen. Via een vriend ben ik bij PTI terechtgekomen. Na een proefles te hebben gevolgd was ik meteen enthousiast. De combinatie van kracht- en conditietraining, afwisseling, gezelligheid en gerichte aandacht voor uitvoering en techniek was doorslaggevend.

Het was voor mij onder andere een drempel om te gaan sporten, omdat ik in tegenstelling tot misschien veel anderen juist angst had om af te vallen. Door te gaan sporten heb ik meer regelmaat en aandacht voor voeding waardoor ik (bewust) ben aangekomen en weer prettig en zelfverzekerder in mijn vel zit.

Ik voel me een stuk fitter en sterker sinds ik bij PTI sport. Weer strakker in je lichaam is daarbij een leuke bijkomstigheid :)!

Met een druk gezin schiet de aandacht voor jezelf er soms bij in

Door te sporten bij PTI heb ik meer balans gekregen in het dagelijks leven. Met een druk gezin schiet de aandacht voor jezelf er soms bij in. In de uurtjes bij PTI heb ik tijd voor mezelf en hierdoor heb ik meer energie en plezier in het algemeen.

Na een uurtje bij PTI ga je altijd met een voldaan gevoel de deur uit. De small group training motiveert eenieder om even gas te geven en door te zetten. Er is veel aandacht voor uitvoering en techniek.

Ondanks mijn ‘niet-sportieve’ verleden kan ik mij niet heugen dat ik hier ooit blessures heb opgelopen en ik ren nu makkelijk 4 rondjes om het pand in plaats van één zoals in het begin. Bovendien is het altijd gezellig en worden er zo nu en dan leuke activiteiten georganiseerd.

WORDT DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Maak het jezelf makkelijk en beoordeel of PTI bij je past door middel van een gratis proefles! Maar ben gewaarschuwd, je verlaat de les met een nieuwe passie.

Banner PTI group training