👩🏽 Nancy 

🔢 38 jaar

🏋🏼 Small group training

📆 2 x per week

✅ Fitter worden

De laatste herinnering die ik aan actief sporten heb, was toen ik 13 jaar oud was en ondertussen ben ik 38. Drukte, weinig bewegen, disbalans en toch een dagje ouder worden heeft mij ertoe bewogen om te gaan sporten. Ik zag mijzelf alleen niet aan allerlei apparaten hangen. Via een vriend ben ik bij PTI terechtgekomen. Na een proefles te hebben gevolgd was ik meteen enthousiast. De combinatie van kracht- en conditietraining, afwisseling, gezelligheid en gerichte aandacht voor uitvoering en techniek was doorslaggevend.

Het was voor mij onder andere een drempel om te gaan sporten, omdat ik in tegenstelling tot misschien veel anderen juist angst had om af te vallen. Door te gaan sporten heb ik meer regelmaat en aandacht voor voeding waardoor ik (bewust) ben aangekomen en weer prettig en zelfverzekerder in mijn vel zit.

Ik voel me een stuk fitter en sterker sinds ik bij PTI sport. Weer strakker in je lichaam is daarbij een leuke bijkomstigheid :)!

Met een druk gezin schiet de aandacht voor jezelf er soms bij in

 

Door te sporten bij PTI heb ik meer balans gekregen in het dagelijks leven. Met een druk gezin schiet de aandacht voor jezelf er soms bij in. In de uurtjes bij PTI heb ik tijd voor mezelf en hierdoor heb ik meer energie en plezier in het algemeen.

Na een uurtje bij PTI ga je altijd met een voldaan gevoel de deur uit. De small group training motiveert eenieder om even gas te geven en door te zetten. Er is veel aandacht voor uitvoering en techniek.

Ondanks mijn ‘niet-sportieve’ verleden kan ik mij niet heugen dat ik hier ooit blessures heb opgelopen en ik ren nu makkelijk 4 rondjes om het pand in plaats van één zoals in het begin. Bovendien is het altijd gezellig en worden er zo nu en dan leuke activiteiten georganiseerd.

34 jaar | Loon op Zand | Small group training | 2 keer per week

Doel: afvallen 

In juni 2020 ben ik gestart met sporten bij PTI. Waar ik moest beginnen wist ik niet. Ik had 0,0 conditie, energie en kracht. Gelukkig kun je bij PTI op elk niveau instromen en dat gaf mij vertrouwen om langzaam op te bouwen. Daarnaast wilde ik meer weten over gezonde voeding en wat het beste bij mij als persoon past. Het team van PTI heeft mij hierbij geholpen en geen vraag was teveel of te gek!

Wij hebben twee kids en schelen maar 19 maanden, dus dat was best een pittige tijd voor mijn lichaam. Ik heb altijd fanatiek paard gereden en was (bijna) dagelijks op de manege te vinden. Helaas moest ik mijn passie voor paardrijden op een laag pitje zetten in verband met medicatiegebruik tijdens mijn eerste zwangerschap. Ik had dus van november 2017 tot juni 2020 niet meer gesport. Dit zorgde ervoor dat ik een verkeerde houding aannam en rugklachten ging ontwikkelen – waar ik gelukkig geen last meer van heb dankzij de osteopaat en het sporten bij PTI.

15 kilo afvallen, energieker, sterker en meer conditie

In de tussentijd heb ik mijn conditie van 0,0 😉 op kunnen schroeven naar een fit en gezond fysiek. Ik voel me energieker en sterker en daarnaast ben ik ook nog een 15 kilo afgevallen. Iedere programmering cyclus duurt bij PTI 16 weken en sluiten we af met een testweek. En ik verbreek iedere keer weer mijn eigen PR’s en daar doe ik het voor!

Mijn relatie met voeding en bewegen is positief veranderd

In het verleden kon ik redelijk obsessief bezig zijn met bewegen en met voeding. Ik heb veel meer balans in mijn dagelijkse patroon en de relatie met voeding en bewegen is in positieve zin veranderd.

Onlangs heb ik even rust moeten nemen en tijd voor mezelf door een burn-out, maar het gaat nu weer de goede kant op. Het sporten en de gezonde voeding heb ik weer opgepakt en dit merk je direct aan je lichaam en je humeur. Bewegen en gezonde voeding zijn ontzettend belangrijk voor mij, maar op z’n tijd wordt er natuurlijk ook genoten!

Vrolijke en energieke mama

Waar ik nu sta? Ik voel me sterker en ben vrij van mijn rugklachten. Ik heb een gezondere levensstijl en ben een vrolijke en energieke mama voor de kids en voor mijn man. Het is fijn om een club als PTI te hebben en te sporten met gezellige leden en goede coaches.

Wil jij net als Kim aan de slag met jouw doelstelling? Boek nu een gratis proefles!

GA JIJ JE DOELEN VERWEZENLIJKEN?

Maak het jezelf makkelijk en ervaar of PTI bij je past door middel van een gratis proefles! Ben gewaarschuwd: je verlaat de les met een nieuwe passie.

 

Ontdek meer

ALINE NDAGIJIMANA

28 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

BART PHILIPPA

32 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

JOOST VAN DER WERF

44 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

JOOST VAN BIJNEN

38 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER