👩🏽 Naomi 

🔢 21 jaar

🏋🏼 Personal training

📆 2 x per week

🔥 90 dagen

✅ Revalidatie

 

Voordat ik bij PTI aan de slag ging, zat ik niet lekker in mijn vel en was ik onzeker over mijn lichaam. Ik was het vertrouwen in mijn lichaam verloren. Doordat ik jaren ziekenhuis in en uit ben gegaan, revalidatiecentra heb bezocht en telkens het nieuws te horen kreeg dat ik uitbehandeld was, bleef ik achter met pijn in mijn lijf. 

De angst om weer te gaan bewegen en te gaan sporten was heel groot waardoor ik mezelf erg beperkte.

De angst nam de overhand waardoor ik helemaal ben gestopt met sport – zo kon ik zeker niet meer pijn krijgen dan ik al had.

Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt om onder begeleiding te gaan sporten zodat ik op mijn tempo met mijn lijf mijn vertrouwen weer terug kon krijgen. 

Na 3 maanden personal training voelde ik mij veel beter. Ik ben voel me zelfverzekerder in mijn eigen lichaam, voel me top en durf veel meer. Mijn spieren zijn een stuk sterker – dit voel ik iedere dag. De angst die ik had is ook afgenomen wat erin resulteert dat ik fijner en beter kan sporten en bewegen. 

Het personal training traject dat ik heb gevolgd heeft veel voor mij betekent.

Mijn doel was om me fijn en zekerder te voelen in mijn eigen lichaam, te zien dat ik het gewoon kan en dat ik echt niet bang hoef te zijn.

Kortom heeft het mij meer zelfvertrouwen gegeven en dat heb ik echt te danken aan mijn coach Mirte. Zij heeft mij er echt doorheen gesleept, fysiek en mentaal, waardoor ik dit resultaat heb kunnen behalen. Hier ben ik haar dan ook dankbaar voor. 

Door dit hele traject houd ik het op mijn werk, waar ik veel moet staan, ook wat beter vol. Daarnaast ben ik ook minder snel moe.

PTI is een prettige sportschool om naartoe te gaan. Er is goede begeleiding waarbij er goed gekeken wordt wat voor iedereen haalbaar is en goed is. Precies op maat voor iedereen. Dit alls in combinatie met een voedingsplan op maat. Het is allemaal goed geregeld en ik zou het iedereen aanraden om er te gaan sporten.

– Naomi Wevers

Naomi wilde graag het vertrouwen terug krijgen in haar lichaam en sterker worden, fysiek en mentaal, na haar ongeluk. Om dit doel te behalen hebben we veel aandacht besteedt aan het langzaam opbouwen van de kracht in haar benen en enkels. Ook hebben we ervoor gezorgd dat ze meer stabiliteit kreeg in haar enkelgewrichten. Dit was haar zwakke plek waar we veel winst hebben behaald door mobiliteitsoefeningen toe te passen.

Om haar lichaam aan te sterken is zij aan de slag gegaan met een persoonlijk voedingsplan op maat. Dit resulteerde er in dat zij zich fitter voelde en een aantal kilo is afgevallen. Het voedingsplan heeft ze helaas niet volledig af kunnen ronden doordat zij uitdagingen op het werk onderging en haar reis naar Bonaire in gang ging zetten. Doordat ze naar Bonaire ging verhuizen hebben wij het traject vroegtijdig beëindigd, we hebben het traject afgerond met 2x per week personal training wat een mooie groei was in de belastbaarheid die Naomi op dat moment al aan kon.

Als coach was het mooi om te zien dat een meid als Naomi weer het vertrouwen in haar lichaam en in beweging terug heeft gekregen. Ze voelde zich iedere training sterker worden, dat is als coach gaaf om te ervaren.

Met mijn achtergrond en interesse in medische revalidatie trajecten maakte de casus van Naomi het extra leuk voor mij om te lagen slagen.

Mirte

Coach

Wil jij net als Naomi weer het vertrouwen terug krijgen in je lichaam? Boek dan meteen een gratis kennismaking.

test
test

WORDT DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Boek je gratis kennismaking met ons team en we maken een op maat en resultaatgericht programma rond jouw doelen

ONTDEK MEER

ALINE NDAGIJIMANA

28 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

BART PHILIPPA

32 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

KIM DE WITTE - VAN DEN HOVEN

34 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN BIJNEN

38 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER