HET SUCCES VERHAAL VAN NINHO

Lees hoe de afgelopen vier jaar van Ninho  bij PTI zijn topsportprestaties verbeterde en hoe hij zijn passie voor training deelt met zijn familie.

👩🏽 Lauret

🔢 70 jaar

🏋🏼 PTI Group training

🥗 Persoonlijk voedingsschema

💊 Vitamine en supplementen

📆 3x per week

🔥 4 jaar +

✅ Gezond en fit oud worden

⚖️ Gewicht -17 kg

 

Hoe Lauret op 70-jarige leeftijd haar fitheid en vitaliteit omarmde: een inspirerend verhaal van doorzettingsvermogen

Lauret’s reis naar PTI begon door de aanbeveling van haar zusje, die al een trouwe sporter was bij de club. Met haar doel om fit en actief te blijven, nam Lauret de stap om deel te nemen aan het PTI-programma, zelfs op haar leeftijd. Aanvankelijk twijfelde ze of ze het zou kunnen volhouden, maar na haar eerste proefles was ze overtuigd en begon ze met enthousiasme aan haar fitnessroutine, die ze nu 3 tot 4 keer per week volgt.

De resultaten van Lauret’s inzet zijn opmerkelijk. Onlangs slaagde ze met vlag en wimpel voor haar APK-keuring en verbazingwekkend genoeg kan ze meer dan zes minuten planken, een duidelijke indicator van haar indrukwekkende fitheid en kracht. Maar het gaat niet alleen om fysieke prestaties; het sporten bij PTI heeft Lauret ook geholpen om bewuster met haar voeding om te gaan.

Vroeger had Lauret een zittend beroep en kampte ze met overgewicht. Echter, dankzij haar toewijding aan sporten bij PTI, gecombineerd met een persoonlijk voedingsplan en het gebruik van voedingssupplementen zoals de vanille proteïne van PTI voor spieropbouw en herstel, is ze maar liefst 17 kilo afgevallen. Deze transformatie heeft niet alleen haar fysieke gezondheid verbeterd, maar heeft ook haar dagelijkse leven verrijkt met meer energie en vitaliteit.

Het is niet alleen de effectiviteit van de trainingen die Lauret aanspreekt, maar ook de warme en ondersteunende sfeer onder de sporters en trainers bij PTI. Ze moedigt iedereen aan die twijfelt om gewoon een proefles te plannen en deel te nemen aan de PTI-gemeenschap. Haar verhaal is een inspiratie voor iedereen die gelooft dat leeftijd geen belemmering hoeft te zijn om een gezonde en actieve levensstijl na te streven.

👨🏽 Ninho

🔢 23 jaar

🏋🏼 PTI Group training + Personal training

📆 2 x per week

✅ Topsport prestatie verbeteren

Ontdek het inspirerende verhaal van Ninho, een professionele ijshockeyer en consultant bedrijfskunde, die zijn weg vond naar athletische excellentie en persoonlijke groei bij PTI.

 

Op 23-jarige leeftijd is Ninho niet alleen een professionele ijshockeyer, maar net afgestudeerd voor bedrijfskunde en werkt hij als consultant. Al vier jaar is hij actief bij PTI, waar hij een ongelooflijke reis van fysieke verbetering en persoonlijke groei heeft doorgemaakt.

In het begin nam Ninho deel aan de groepstrainingen bij PTI samen met zijn teamgenoten van Tilburg Trappers. Hij ontdekte al snel de voordelen van krachttraining op zijn eigen niveau, wat resulteerde in een andere manier van trainen die zijn lichaam ten goede kwam. Dit vertaalde zich niet alleen naar verbeteringen op het ijs, waar Ninho sneller en behendiger werd, maar maakte ook het trainen zelf leuker en effectiever.

Samen met zijn broertje besloot Ninho afgelopen zomer personal training te volgen bij PTI, met als doel om explosieve oefeningen zoals de clean te verbeteren. Door de persoonlijke begeleiding kon Ninho zijn vaardigheden aanscherpen en aanzienlijke vooruitgang boeken. De resultaten waren merkbaar, niet alleen in de testen die hij aflegde, maar ook in zijn prestaties op het ijs.

Ninho benadrukt dat trainen bij PTI hem niet alleen fysiek voorbereidt op zijn ijshockeyseizoenen, maar ook zijn zelfvertrouwen en discipline versterkt. Hij erkent dat hij misschien niet de snelste is, maar dankzij de op maat gemaakte trainingen bij PTI heeft hij aanzienlijke vooruitgang geboekt in zijn snelheid en atletisch vermogen.

Het meest inspirerende aspect van Ninho’s verhaal is misschien wel de invloed die het heeft gehad op zijn familie. Hij heeft zijn moeder aangemoedigd om bij PTI te gaan sporten, waar ze op haar eigen niveau kan trainen en de voordelen van persoonlijke begeleiding kan ervaren.

WORDT DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Maak het jezelf makkelijk en beoordeel of PTI bij je past door middel van een gratis proefles! Maar ben gewaarschuwd, je verlaat de les met een nieuwe passie.

Banner PTI group training