👩🏽 Noel 

🔢 32 jaar

🏋🏼 Small group training

📆 3 x per week

🍏 Persoonlijk voedingsplan

✅ Afvallen en fitter worden

 

Voordat ik lid ben geworden bij PTI trainde ik in een commerciële sportschool. Dit was soms wat lastig om mijn draai te vinden; waar moet je beginnen als je niet zoveel ervaring hebt met fitness?

In maart 2020 had ik mijn proefles bij PTI en was ik meteen verkocht! De eerste weken trainde ik twee keer in de week maar al snel had ik door dat ik meer wilde. Wat erin resulteerde dat ik mijn abonnement had opgehoogd naar naar drie keer per week.

Het trainen in groepsverband met persoonlijke begeleiding is voor mij de reden dat ik er zoveel plezier in heb gekregen. Iedereen motiveert elkaar, er hangt een gemoedelijke sfeer en je kunt op je eigen niveau trainen. Fijn voor beginners, maar ook voor de ervaren sporter!

Extra boost in progressie door persoonlijk voedingsplan

In het voorjaar van 2022 ben ik naast het trainen ook aan de slag gegaan met het persoonlijk voedingsplan van PTI. Ik wilde graag afvallen en vooral mezelf weer goed voelen in mijn lichaam. Dit plan is voor iedereen op maat en gemakkelijk te volgen. Wat ik fijn vind aan het plan is dat er heel duidelijk in staat wat je per dag kan en mag eten. De eerste weken waren erg pittig daarna vlogen de kilootjes eraf! Ik voel mezelf weer prettig in mijn kleding en de foto’s liegen er ook niet om :-). Ik ben trots op het al behaalde resultaat.

Beter in mijn vel en energieker dan ooit

Door de trainingen en aansluitend voor mij het voedingsplan zit ik weer goed in mijn vel en ben ik energieker dan ooit! En wie had gedacht dat deze kleine dame heel wat gewicht optilt bij een deadlift (frog stance deadlift 1RM 95 kg) of backsquat (cyclist backsquat 1RM 67 kg) haha.

– Noël van der Laar

34 jaar | Loon op Zand | Small group training | 2 keer per week

Doel: afvallen 

In juni 2020 ben ik gestart met sporten bij PTI. Waar ik moest beginnen wist ik niet. Ik had 0,0 conditie, energie en kracht. Gelukkig kun je bij PTI op elk niveau instromen en dat gaf mij vertrouwen om langzaam op te bouwen. Daarnaast wilde ik meer weten over gezonde voeding en wat het beste bij mij als persoon past. Het team van PTI heeft mij hierbij geholpen en geen vraag was teveel of te gek!

Wij hebben twee kids en schelen maar 19 maanden, dus dat was best een pittige tijd voor mijn lichaam. Ik heb altijd fanatiek paard gereden en was (bijna) dagelijks op de manege te vinden. Helaas moest ik mijn passie voor paardrijden op een laag pitje zetten in verband met medicatiegebruik tijdens mijn eerste zwangerschap. Ik had dus van november 2017 tot juni 2020 niet meer gesport. Dit zorgde ervoor dat ik een verkeerde houding aannam en rugklachten ging ontwikkelen – waar ik gelukkig geen last meer van heb dankzij de osteopaat en het sporten bij PTI.

15 kilo afvallen, energieker, sterker en meer conditie

In de tussentijd heb ik mijn conditie van 0,0 😉 op kunnen schroeven naar een fit en gezond fysiek. Ik voel me energieker en sterker en daarnaast ben ik ook nog een 15 kilo afgevallen. Iedere programmering cyclus duurt bij PTI 16 weken en sluiten we af met een testweek. En ik verbreek iedere keer weer mijn eigen PR’s en daar doe ik het voor!

Mijn relatie met voeding en bewegen is positief veranderd

In het verleden kon ik redelijk obsessief bezig zijn met bewegen en met voeding. Ik heb veel meer balans in mijn dagelijkse patroon en de relatie met voeding en bewegen is in positieve zin veranderd.

Onlangs heb ik even rust moeten nemen en tijd voor mezelf door een burn-out, maar het gaat nu weer de goede kant op. Het sporten en de gezonde voeding heb ik weer opgepakt en dit merk je direct aan je lichaam en je humeur. Bewegen en gezonde voeding zijn ontzettend belangrijk voor mij, maar op z’n tijd wordt er natuurlijk ook genoten!

Vrolijke en energieke mama

Waar ik nu sta? Ik voel me sterker en ben vrij van mijn rugklachten. Ik heb een gezondere levensstijl en ben een vrolijke en energieke mama voor de kids en voor mijn man. Het is fijn om een club als PTI te hebben en te sporten met gezellige leden en goede coaches.

Wil jij net als Kim aan de slag met jouw doelstelling? Boek nu een gratis proefles!

GA JIJ JE DOELEN VERWEZENLIJKEN?

Maak het jezelf makkelijk en ervaar of PTI bij je past door middel van een gratis proefles! Ben gewaarschuwd: je verlaat de les met een nieuwe passie.
Ontdek meer

ALINE NDAGIJIMANA

28 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

BART PHILIPPA

32 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

JOOST VAN DER WERF

44 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

JOOST VAN BIJNEN

38 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER