👱🏼‍♀️ Pleun

🔢 25 jaar

🏋🏼 Small group training

📆 3x per week

🔥 12 weken

✅ Sterker worden & gezonder leven

 

⚖️ Gewicht +0.2 kg

%   Vetpercentage +0.0%

➿ BMI +0.0%

 

Aan de motivatie om te sporten lag het niet. Hockey, fietsen en hardlopen zijn mijn dagelijkse bezigheden. Ik had behoefte aan sterker worden en gezonder leven. Ik woon namelijk in een studentenhuis, waar groente en fruit niet bovenaan het boodschappenlijstje staan. Ook voelde een avond chillen met mijn vriend niet compleet als er geen reep chocola en zak chips doorheen was gegaan. Ik sportte al aardig wat en zo kwam ik dus niet aan, sporten om te eten was mijn motto. Dit wilde ik gaan veranderen en daarom ben ik gestart met het 12 weken programma van PTI

Gezonde voeding & vast sport routine

Ik realiseerde me dat de energie die je in je lichaam stopt, in de vorm van gezonde voeding en beweging, je op een positieve manier terugkrijgt. Op fysiek vlak ben ik tijdens een hockeywedstrijd explosiever, trek ik makkelijker een sprintje en houd ik een hele wedstrijd vol zonder te wisselen. Op mentaal vlak is de bewustwording van voeding en het effect ervan op mijn lichaam gegroeid.

De stok achter de deur, door op vaste tijden te sporten zorgde voor rust, structuur en regelmaat in mijn dagelijks leven. Eerst dacht ik “om 7:00 sporten, wij zijn knettergek” maar ik merkte al snel dat ik het fijn vond, ik had meteen in de ochtend iets goed gedaan, de rest van mijn dag kon niet meer stuk. Tot slot slaap ik nu beter, kan ik me beter concentreren en haal ik meer uit mijn dag.

De klassieke “ik zit beter in mijn vel”

Door de maanden heen ben ik fitter geworden en merk ik dat ik vooruitgang boek met de gewichten. De klassieke “ik zit beter in mijn vel” is ook op mij van toepassing, na een training voel ik me goed en voldaan, ook de persoonlijke aandacht tijdens de training helpt hierbij. Mijn lichaam is veranderd en het is leuk om te zien dat het harde werk zijn vruchten afwerpt. 

“In het weekend jezelf op iets lekkers trakteren maar op maandag weer met beide benen op de grond”

Door te ontbijten met een vullende smoothie begon ik fit aan mijn dag. Er staan lekkere recepten in het voedingsplan, een paar ga ik zeker onthouden voor na het traject. Ook keek ik als zoetekauw erg uit naar de cheatmeal in het weekend en de gezonde pannenkoeken op zondag. Hierdoor was het voedingsplan beter vol te houden, in het weekend jezelf op iets lekkers trakteren maar op maandag weer met beide benen op de grond.

Naast het voedingsplan hebben de supplementen ook goed zijn werk gedaan. Bij intense trainingen kan een beetje ondersteuning geen kwaad, zeker de magnesium supplementen helpen tegen de spierpijn. Ook het eiwitpoeder heeft mij geholpen om sterker te worden.

Doordacht programma & laag instapniveau

Bij mijn oude “normale” sportschool wist ik door de vele apparaten niet wat ik moest doen, bij PTI zet ik mijn verstand op 0 en word ik door de personal trainer of groepstrainer meegenomen in een doordacht programma, alle spiergroepen komen aan bod. Bij PTI voel ik me thuis en op mijn gemak om lekker te sporten. Door het voedingsplan wat ze aanbieden en 2 á 3 in de week te sporten voel ik me sterker dan ooit. Een mooie club mensen die oog hebben voor hun leden, ook het sociale aspect van samen sporten maakt het heel gezellig!

Onder begeleiding van de trainer word je gestimuleerd jezelf uit te dagen en krijg je een verdiend applaus wanneer dit ook daadwerkelijk lukt, bijvoorbeeld in de testweek. De sfeer bij PTI is gemoedelijk, er wordt gekletst, gelachen en samen zetten we de schouders eronder. Het instapniveau is laag, wat zorgt dat je je snel op je gemak voelt.

– Pleun 

test
test

WORDT DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Boek je gratis kennismaking met ons team en we maken een op maat en resultaatgericht programma rond jouw doelen

ONTDEK MEER

ALINE NDAGIJIMANA

28 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN DER WERF

44 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

KIM DE WITTE - VAN DEN HOVEN

34 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN BIJNEN

38 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER