👱🏼‍♀️ Pleun Schuit 

🔢 24 jaar

🏋🏼 Duo personal training & Small group training

📆 1 x per week & 1 x per week

🔥 90 dagen +

✅ Fitter worden

 

⚖️ Gewicht -5.1 kg

%   Vetpercentage -1

➿ BMI -1,3

 

Van huis uit ben ik sportief; hockey, fietsen en hardlopen zijn mijn dagelijkse bezigheden. Mijn vriend Tim trok me mee naar een normale sportschool, met veel gespierde gasten en rare fitnessapparaten, ook was ik erg zoekende welke oefeningen ik nou eigenlijk moest doen, kortom hier voelde ik me niet op mijn gemak.

We gingen daarom op zoek naar iets anders en Tim ontdekte PTI, hier gingen wij samen aan de slag met duo personal training van Ivy en leerden we stap voor stap de juiste technieken toe te passen. Langzaam voelde ik me steeds meer op mijn gemak in een sportschool, sterker nog; ik ben nu niet meer weg te slaan. Na een traject van 90 dagen sloot ik ook aan bij small group training. Het sociale aspect hiervan vind ik erg leuk, omdat ik vaak op dezelfde dagen en tijden train zie ik dezelfde mensen en dit creëert een teamgevoel, even met z’n allen een uurtje knallen, dat motiveert!

Fitter en sterker

Door de maanden heen ben ik fitter geworden en merk ik dat ik vooruitgang boek met de gewichten, ik ben sterker. De klassieke “ik zit beter in mijn vel” is ook op mij van toepassing, na een training voel ik me goed en voldaan, ook de persoonlijke aandacht tijdens de training helpt hierbij. Mijn lichaam is veranderd en het is leuk om te zien dat het harde werk zijn vruchten afwerpt. Ik win zelfs af en toe een potje armpje drukken van mannelijke huisgenoten haha.

Onder begeleiding extra uitdaging

PTI is op een positieve manier in mijn routines geslopen, na een dag stil te zitten op school/werk vind ik het heerlijk om actief bezig te zijn, even mijn hoofd leeg te maken en alleen te focussen op de oefeningen. Ik kijk ernaar uit om naar PTI te gaan. Onder begeleiding van de personal trainer word je gestimuleerd jezelf uit te dagen en krijg je een applausje wanneer dit ook daadwerkelijk lukt, bijvoorbeeld in de testweek. De sfeer bij PTI is gemoedelijk, er wordt gekletst, gelachen en samen zetten we de schouders eronder. Het instapniveau is laag wat zorgt dat je je snel op je gemak voelt. 

Ps. Mijn foto is van het Wim Hof evenement. In 2022 organiseerden PTI dit event waar ik het ijsbad heb betreden, vet he?! 

– Pleun Schuit

Wil jij net als Tim ook met je partner, vriend of vriendin aan de slag met duo personal training? Boek dan meteen een gratis kennismaking.
test
test

WORDT DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Boek je gratis kennismaking met ons team en we maken een op maat en resultaatgericht programma rond jouw doelen

ONTDEK MEER

ALINE NDAGIJIMANA

28 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN DER WERF

44 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

KIM DE WITTE - VAN DEN HOVEN

34 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN BIJNEN

38 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER