HET SUCCES VERHAAL VAN PLEUN

Lees hoe de welbekende stok achter de deur, door op vaste tijden te sporten zorgde voor rust, structuur en regelmaat in het dagelijks leven van Pleun.

👩🏽 Lauret

🔢 70 jaar

🏋🏼 PTI Group training

🥗 Persoonlijk voedingsschema

💊 Vitamine en supplementen

📆 3x per week

🔥 4 jaar +

✅ Gezond en fit oud worden

⚖️ Gewicht -17 kg

 

Hoe Lauret op 70-jarige leeftijd haar fitheid en vitaliteit omarmde: een inspirerend verhaal van doorzettingsvermogen

Lauret’s reis naar PTI begon door de aanbeveling van haar zusje, die al een trouwe sporter was bij de club. Met haar doel om fit en actief te blijven, nam Lauret de stap om deel te nemen aan het PTI-programma, zelfs op haar leeftijd. Aanvankelijk twijfelde ze of ze het zou kunnen volhouden, maar na haar eerste proefles was ze overtuigd en begon ze met enthousiasme aan haar fitnessroutine, die ze nu 3 tot 4 keer per week volgt.

De resultaten van Lauret’s inzet zijn opmerkelijk. Onlangs slaagde ze met vlag en wimpel voor haar APK-keuring en verbazingwekkend genoeg kan ze meer dan zes minuten planken, een duidelijke indicator van haar indrukwekkende fitheid en kracht. Maar het gaat niet alleen om fysieke prestaties; het sporten bij PTI heeft Lauret ook geholpen om bewuster met haar voeding om te gaan.

Vroeger had Lauret een zittend beroep en kampte ze met overgewicht. Echter, dankzij haar toewijding aan sporten bij PTI, gecombineerd met een persoonlijk voedingsplan en het gebruik van voedingssupplementen zoals de vanille proteïne van PTI voor spieropbouw en herstel, is ze maar liefst 17 kilo afgevallen. Deze transformatie heeft niet alleen haar fysieke gezondheid verbeterd, maar heeft ook haar dagelijkse leven verrijkt met meer energie en vitaliteit.

Het is niet alleen de effectiviteit van de trainingen die Lauret aanspreekt, maar ook de warme en ondersteunende sfeer onder de sporters en trainers bij PTI. Ze moedigt iedereen aan die twijfelt om gewoon een proefles te plannen en deel te nemen aan de PTI-gemeenschap. Haar verhaal is een inspiratie voor iedereen die gelooft dat leeftijd geen belemmering hoeft te zijn om een gezonde en actieve levensstijl na te streven.

👱🏼‍♀️ Pleun

🔢 25 jaar

🏋🏼 Small group training

📆 3x per week

🔥 12 weken

✅ Sterker worden & gezonder leven

 

⚖️ Gewicht +0.2 kg

% Vetpercentage +0.0%

➿ BMI +0.0%

Aan de motivatie om te sporten lag het niet. Hockey, fietsen en hardlopen zijn mijn dagelijkse bezigheden. Ik had behoefte aan sterker worden en gezonder leven. Ik woon namelijk in een studentenhuis, waar groente en fruit niet bovenaan het boodschappenlijstje staan. Ook voelde een avond chillen met mijn vriend niet compleet als er geen reep chocola en zak chips doorheen was gegaan. Ik sportte al aardig wat en zo kwam ik dus niet aan, sporten om te eten was mijn motto. Dit wilde ik gaan veranderen en daarom ben ik gestart met het 12 weken programma van PTI

Gezonde voeding & vast sport routine

Ik realiseerde me dat de energie die je in je lichaam stopt, in de vorm van gezonde voeding en beweging, je op een positieve manier terugkrijgt. Op fysiek vlak ben ik tijdens een hockeywedstrijd explosiever, trek ik makkelijker een sprintje en houd ik een hele wedstrijd vol zonder te wisselen. Op mentaal vlak is de bewustwording van voeding en het effect ervan op mijn lichaam gegroeid.

De stok achter de deur, door op vaste tijden te sporten zorgde voor rust, structuur en regelmaat in mijn dagelijks leven. Eerst dacht ik “om 7:00 sporten, wij zijn knettergek” maar ik merkte al snel dat ik het fijn vond, ik had meteen in de ochtend iets goed gedaan, de rest van mijn dag kon niet meer stuk. Tot slot slaap ik nu beter, kan ik me beter concentreren en haal ik meer uit mijn dag.

De klassieke “ik zit beter in mijn vel”

Door de maanden heen ben ik fitter geworden en merk ik dat ik vooruitgang boek met de gewichten. De klassieke “ik zit beter in mijn vel” is ook op mij van toepassing, na een training voel ik me goed en voldaan, ook de persoonlijke aandacht tijdens de training helpt hierbij. Mijn lichaam is veranderd en het is leuk om te zien dat het harde werk zijn vruchten afwerpt.

Door te ontbijten met een vullende smoothie begon ik fit aan mijn dag. Er staan lekkere recepten in het voedingsplan, een paar ga ik zeker onthouden voor na het traject. Ook keek ik als zoetekauw erg uit naar de cheatmeal in het weekend en de gezonde pannenkoeken op zondag. Hierdoor was het voedingsplan beter vol te houden, in het weekend jezelf op iets lekkers trakteren maar op maandag weer met beide benen op de grond.

Naast het voedingsplan hebben de supplementen ook goed zijn werk gedaan. Bij intense trainingen kan een beetje ondersteuning geen kwaad, zeker de magnesium supplementen helpen tegen de spierpijn. Ook het eiwitpoeder heeft mij geholpen om sterker te worden.

Doordacht programma & laag instapniveau

Bij mijn oude “normale” sportschool wist ik door de vele apparaten niet wat ik moest doen, bij PTI zet ik mijn verstand op 0 en word ik door de personal trainer of groepstrainer meegenomen in een doordacht programma, alle spiergroepen komen aan bod. Bij PTI voel ik me thuis en op mijn gemak om lekker te sporten. Door het voedingsplan wat ze aanbieden en 2 á 3 in de week te sporten voel ik me sterker dan ooit. Een mooie club mensen die oog hebben voor hun leden, ook het sociale aspect van samen sporten maakt het heel gezellig!

Onder begeleiding van de trainer word je gestimuleerd jezelf uit te dagen en krijg je een verdiend applaus wanneer dit ook daadwerkelijk lukt, bijvoorbeeld in de testweek. De sfeer bij PTI is gemoedelijk, er wordt gekletst, gelachen en samen zetten we de schouders eronder. Het instapniveau is laag, wat zorgt dat je je snel op je gemak voelt.

WORDT DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Maak het jezelf makkelijk en beoordeel of PTI bij je past door middel van een gratis proefles! Maar ben gewaarschuwd, je verlaat de les met een nieuwe passie.

Banner PTI group training