👨🏼 Rinze 

🔢 31 jaar

🏋🏼 Small group training

📆 2 x per week

✅ Fitter worden

Na wat gezondheidsproblemen, en een corona periode vol lockdowns was bij mij het plezier in sporten volledig verdwenen. Ik merkte aan mijn lijf en aan mijn energieniveau dat ik in beweging moest komen. Toen ben ik eind 2021 met frisse tegenzin toch maar weer begonnen in de sportschool en ging toen bij de warming up door mijn rug. Na een paar maanden fysio bleek het geen normale lage rugpijn, maar een hernia. Na behandeling van de rug poli in Tilburg, is de ergste pijn weg getrokken maar niet volledig. Mijn vriendin, Demi, die toen al lang bij PTI sportte heeft mij gestimuleerd om een proeftraining te doen en mocht ik het niks vinden dan kon ik er altijd mee stoppen.

De hernia pijn zorgde voor zoveel pijn en uitstraling dat ik lange tijd mijn veters niet kon strikken, en ik voelde me echt bejaard. Inmiddels ben ik iedere week 2 keer te vinden bij PTI, kan ik goed mee in de trainingen en voel ik me echt op mijn gemak bij de manier van sporten.

Ik heb mijn vertrouwen teruggewonnen in mijn lichaam

Ik heb mijn vertrouwen teruggewonnen in mijn lichaam en het herstellend vermogen! Voor mij is het verschil tussen PTI en een sportschool dat het niet gericht is op enkel het bereiken van het perfecte lichaam maar eerder een gezond en krachtig lijf. Daar heb je veel meer aan!

Bij PTI heb ik mijn plezier in sporten weer terug gevonden! Mijn lijf is sterker, mijn rugklachten zijn erg afgenomen en goed onder controle te houden met oefeningen. Hierdoor heb ik ook weer een andere sport kunnen omarmen, en sta ik ook twee keer per week op de padel baan! Dus ik heb meer beweging en energie in mijn leven gekregen.

Nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden, maar de gemoedelijke sfeer van alle leden en trainers op de club maken het leuk om te trainen! Langzaam leer je de trainers en andere leden kennen en treed je uit de anonimiteit die ik wel altijd heb ervaren in een sportschool.

34 jaar | Loon op Zand | Small group training | 2 keer per week

Doel: afvallen 

In juni 2020 ben ik gestart met sporten bij PTI. Waar ik moest beginnen wist ik niet. Ik had 0,0 conditie, energie en kracht. Gelukkig kun je bij PTI op elk niveau instromen en dat gaf mij vertrouwen om langzaam op te bouwen. Daarnaast wilde ik meer weten over gezonde voeding en wat het beste bij mij als persoon past. Het team van PTI heeft mij hierbij geholpen en geen vraag was teveel of te gek!

Wij hebben twee kids en schelen maar 19 maanden, dus dat was best een pittige tijd voor mijn lichaam. Ik heb altijd fanatiek paard gereden en was (bijna) dagelijks op de manege te vinden. Helaas moest ik mijn passie voor paardrijden op een laag pitje zetten in verband met medicatiegebruik tijdens mijn eerste zwangerschap. Ik had dus van november 2017 tot juni 2020 niet meer gesport. Dit zorgde ervoor dat ik een verkeerde houding aannam en rugklachten ging ontwikkelen – waar ik gelukkig geen last meer van heb dankzij de osteopaat en het sporten bij PTI.

15 kilo afvallen, energieker, sterker en meer conditie

In de tussentijd heb ik mijn conditie van 0,0 😉 op kunnen schroeven naar een fit en gezond fysiek. Ik voel me energieker en sterker en daarnaast ben ik ook nog een 15 kilo afgevallen. Iedere programmering cyclus duurt bij PTI 16 weken en sluiten we af met een testweek. En ik verbreek iedere keer weer mijn eigen PR’s en daar doe ik het voor!

Mijn relatie met voeding en bewegen is positief veranderd

In het verleden kon ik redelijk obsessief bezig zijn met bewegen en met voeding. Ik heb veel meer balans in mijn dagelijkse patroon en de relatie met voeding en bewegen is in positieve zin veranderd.

Onlangs heb ik even rust moeten nemen en tijd voor mezelf door een burn-out, maar het gaat nu weer de goede kant op. Het sporten en de gezonde voeding heb ik weer opgepakt en dit merk je direct aan je lichaam en je humeur. Bewegen en gezonde voeding zijn ontzettend belangrijk voor mij, maar op z’n tijd wordt er natuurlijk ook genoten!

Vrolijke en energieke mama

Waar ik nu sta? Ik voel me sterker en ben vrij van mijn rugklachten. Ik heb een gezondere levensstijl en ben een vrolijke en energieke mama voor de kids en voor mijn man. Het is fijn om een club als PTI te hebben en te sporten met gezellige leden en goede coaches.

Wil jij net als Kim aan de slag met jouw doelstelling? Boek nu een gratis proefles!

GA JIJ JE DOELEN VERWEZENLIJKEN?

Maak het jezelf makkelijk en ervaar of PTI bij je past door middel van een gratis proefles! Ben gewaarschuwd: je verlaat de les met een nieuwe passie.
Ontdek meer

ALINE NDAGIJIMANA

28 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

BART PHILIPPA

32 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

JOOST VAN DER WERF

44 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

JOOST VAN BIJNEN

38 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER