👩🏽 Robin 

🔢 32 jaar

🏋🏼 Duo personal training + Small group training

📆 1 x per week + 2 x per week

🔥 180 dagen +

✅ Afvallen en fitter worden

 

⚖️ Gewicht -10,9 kg

📏 Navelomtrek -4 cm

➿ BMI -4,1

 

Toen ik begon bij PTI in november 2020 deed ik vrijwel niks aan sport. Joost, mijn man, en ik gingen wel eens fietsen of wandelen maar echt sporten deed ik niet. We zijn in die tijd ook verhuisd naar Goirle en waren op zoek naar een sportschool met personal training. Toen kwamen we bij PTI uit, erg fijn dat je niet zelf hoeft te bedenken welke oefeningen je moet doen. Bij de personal training werd er ook op je eten gelet, dit vond ik een goede stok achter de deur en een eye opener op wat je eigenlijk eet. Ik kan mij nog heel goed een van de eerste groepstrainingen herinneren, ik moest in de ringen gaan hangen om een plank te doen. Planken kon ik sowieso niet heel lang dus in de ringen planken lukte echt niet, ik schaamde mij kapot want ik was de enige. Nu lukt het ondertussen wel! Burpees tijdens de PT lessen destijds vond ik ook vreselijk en gingen erg moeizaam, nu zijn ze nog steeds niet leuk maar het gaat in ieder geval wel een heel stuk sneller en makkelijker.

Mijn kijk op fit zijn en sporten is enorm veranderd en de vooruitgang is enorm

De burpees en het planken in de ringen gaan nu erg goed. We zijn ruim 2,5 jaar verder en de vooruitgang is enorm. We hebben van maart t/m mei 2022 en december t/m februari 2023 personal training gehad van Ivy en toen ging het opeens erg hard met de vooruitgang. In 2,5 jaar 11 kilo en 10 cm buikomvang minder! Het is erg fijn om je zo fit te voelen. Het is ook fijn dat steeds meer oefeningen makkelijker zijn. In die drie maanden heb ik aangegeven dat ik graag aan mijn pull ups wilde werken naast dat ik graag wilde afvallen. Volgens mij ben ik in 13 weken van elastieken oranje/groen naar groen/rood gegaan, bij 1 rep. Mijn kijk op fit zijn en sporten is volledig veranderd. Voorheen moest ik mijzelf naar de sportschool slepen maar sinds de laatste personal training en daarbij het nieuwe voedingsplan voel ik me fitter en is sporten geen moetje meer maar juist fijn, en gezellig. Dat is me fitter voel is me zoveel waard.

Ik zit veel beter in mijn vel heb meer zelfvertrouwen; kleren passen weer

Ik zit veel beter in mijn vel en heb meer zelfvertrouwen doordat kleren beter passen. Er is ook meer zelfvertrouwen doordat ik merk dat oefeningen steeds beter gaan. 10 burpees is namelijk geen enkel probleem meer terwijl dit voorheen een hel was. Laatst heb ik ook voor het eerst kipping handstand push ups (zeg je het zo?) gedaan, zie ik vaak voorbij komen op de insta gram van de coaches, maar dus nooit gedacht dat ik dat ook zou kunnen (wel met 3 hoofdsteunen :P).

De personal training trajecten zijn de beste investering in mijzelf die ik ooit heb gedaan. En dat is ook een van de redenen waarom wij niet uitgepraat raken over PTI. Mensen vragen ons geregeld hoe we het hebben gedaan om te komen waar we nu staan. Het feit dat PTI voorbij kwam tijdens onze bruiloft speeches van familie en getuigen zegt waarschijnlijk genoeg 😉

– Robin Tonnaer

Robin heeft samen met haar man Joost een duo personal training traject bij ons gevolgd. Zij wilden graag afvallen en de focus op billen en benen, terwijl Joost graag fitter wilde worden en zijn schouder wilde trainen.

Omdat ze beide een ander fysieke doelstelling hadden heb ik het trainingsschema gepersonaliseerd en dusdanig opgebouwd dat ze iedere training samen konden uitvoeren, maar het laatste gedeelte was voor Robin specifiek gericht op het trainen van haar benen en billen en voor Joost op conditie. Tof aan dit stel is dat het niveau iedere training erg hoog was en ze elkaar motiveerden en uitdaagden meer te geven.

Robin zei het zelf ook al dat ze met het voedingsplan aan de slag is gegaan en dit eraan heeft bijgedragen dat zij zoveel kilo’s is afgevallen. Het persoonlijk voedingsschema wordt ondersteund met vitaminen en supplementen waar zij dagelijks gebruik van hebben gemaakt. Het gebruik van proteïne gaf ondersteuning in goed herstel en door het starterspakket kon ze vol energie blijven trainen.

Buiten de energie die ik iedere training terug zag, heeft Robin enorme progressie geboekt bij de oefeningen. Dan moet je denken aan een goede uitvoering (techniek) en haar kracht en doorzettingsvermogen.

Als coach was het een super traject om te mogen begeleiden. Als een stel zo gemotiveerd is en open is over hun obstakels en uitdagingen, zoals bijvoorbeeld sociale gelegenheden in het weekend, kan ik ook alles geven, wat resulteert in super goede resultaten voor Robin en Joost. Ze hebben dan ook beide hun doelstelling bereik.

Ivy

Coach

De behaalde resultaten op een rij

 

Robin heeft tijdens haar duo personal training traject alles gegeven. Ze viel meer dan 11 kilo af, haar navelomtrek werd 11,5 cm kleiner en ze bouwt door! 

Wil jij net als Robin afvallen en specifiek met billen en benen trainen? Boek dan meteen een gratis kennismaking.

test
test

WORDT DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Boek je gratis kennismaking met ons team en we maken een op maat en resultaatgericht programma rond jouw doelen

ONTDEK MEER

ALINE NDAGIJIMANA

28 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

BART PHILIPPA

32 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

KIM DE WITTE - VAN DEN HOVEN

34 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN BIJNEN

38 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER