👨🏼 Ruben & Iris 

🔢 35 jaar & 31 jaar

🏋🏼 Duo personal training & Small group training

📆 1 x per week & 2 x per week

🔥 90 dagen +

✅ Fitter worden

 

Samen met mijn partner begin 2020 begonnen met personal training. De weg hiernaar toe was ‘hobbelig’ te noemen.. Weet je soms maak je dingen in je leven mee waardoor je het leven vanuit een ander perspectief gaat zien. Dat was het moment voor ons om ook aan de slag te gaan met onze leefstijl; in de breedste zin van het woord.

We hebben veel op eigen kracht proberen te doen en hiermee zijn we ver gekomen. Maar soms zoek je een coach die je weer verder helpt.

Daarom zijn we gaan zoeken naar een sportschool die ons kon ondersteunen onze doelen te behalen. Al snel kwam PTI naar boven, omdat Ivy op het werk bij mijn partner training gaf. De trainingen werden goed begeleid: deze coaching en persoonlijke aandacht was hetgeen wat we zochten.

Het grootste verschil voor ons is zeker mindset en dat kwam ook in onze training aan bod. We ervaren meer energie, betere uithoudingsvermogen, plezier in sporten en oh ja, je leert op een correcte wijze een oefening uit te voeren. Ideaal om klachten en blessures te voorkomen.

Grenzen opzoeken zorgt voor een heerlijke flow

We zitten in een heerlijke flow en volgen nu al enige tijd groepstraining. Grenzen opzoeken en iedere periode verrast worden met een leuke uitdagende training. Zo nu en dan hebben we gezond gedrag en slaan we is een keertje een les over.

Tijdens onze tijd bij PTI is onze persoonlijke groei en kennis over training en voeding is toegenomen. Het belang van een goede balans en fysieke pluspunten zijn kracht en conditie. De trainingen komen ook van pas bij andere vormen van sport die we beoefenen.

Persoonlijke en vertrouwelijke sfeer heerst

Of we PTI zouden aanbevelen? Ja, als je op zoek bent naar een sportschool waar professionals werken en een persoonlijke en vertrouwelijke sfeer heerst. Waar het gevoel van een community heerst en ze je uitdagen net dat stapje extra te doen. Maar ze wel volledige rekening houden met ieders eigen kunnen.

– Iris van Swelm

 

test
test

WORDT DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Boek je gratis kennismaking met ons team en we maken een op maat en resultaatgericht programma rond jouw doelen

ONTDEK MEER

ALINE NDAGIJIMANA

28 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN DER WERF

44 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

KIM DE WITTE - VAN DEN HOVEN

34 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN BIJNEN

38 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER