👨🏽 Sander

🔢 45 jaar

🏋🏼 Small group training

📆 2 x per week

🍏 Persoonlijk voedingsplan

✅ Fitter worden

 

⚖️ Gewicht -6,2 kg

📏 Navelomtrek -6,5 cm

%   Vetpercentage -1,6

➿ BMI -2,1

 

Bovenstaande resultaten haalde ik slechts in 12 weken tijd. Ik deed begin 2023 mee aan de 12 weken challenge die vanuit PTI werd georganiseerd. Ik trainde 3x per week, volgde 12 weken lang een persoonlijk voedingsschema en voel me echt beter dan ik had kunnen hopen. Waar het voor mij allemaal begon? Lees je hieronder.

Ik begon december 2021 bij PTI via de “Bring a friend”-actie. Na 2 of 3 lessen wist ik het al, de manier van sporten en begeleiding bij PTI past precies bij mij. Ik heb me toen ook direct ingeschreven als lid, zelfs voor de proefperiode was verstreken.

Meer conditie, gezond fysiek en gewicht

Na een lange Corona periode wilde ik weer wat gaan doen aan mijn conditie, fysiek en gewicht. Nadat ik was gestart dacht ik eraan om supplementen te gaan nemen om de vetverbranding te stimuleren. Juist op dat moment lanceerde PTI het voedingsplan, in het voorjaar van 2022. In overleg met PTI heb ik het 6-weekse voedingsplan gevolgd, wat heeft geresulteerd in een gewichtsverlies van 7 kilo, ondanks dat ik het niet 100% heb gevolgd. De weekenden waren er dan toch om even iets minder ‘streng’ te zijn voor mezelf.

Mijn spiermassa is gegroeid en ik loop de trap weer op zonder buiten adem te zijn

Voordat ik was gestart, was ik buiten adem als ik 2 trappen op was gelopen. Nu is dat geen probleem meer! Ook is mijn figuur weer meer om trots op te zijn. Het buikje en de love-handles zijn bijna verdwenen en mijn spiermassa is gegroeid.

De producten die ik at tijdens het voedingsplan zijn nu nog steeds onderdeel van mijn ontbijt of lunch. Ook eten we bij het diner meer rijst, vis, meer biologische producten en dat zorgt ervoor dat je jezelf fitter, fijner en gezonder voelt. De supplementen heb ik nog altijd als ondersteuning van mijn dagelijkse voeding en de smoothie in de ochtend is nog altijd een feest om te maken, zeker mijn kinderen vinden het leuk om mee te helpen om het fruit in de blender te doen.

Met het trainen bij PTI werd ik niet alleen fitter, maar kreeg ik ook meer energie. Ik ben niet meer moe in de middag en voel me goed!

34 jaar | Loon op Zand | Small group training | 2 keer per week

Doel: afvallen 

In juni 2020 ben ik gestart met sporten bij PTI. Waar ik moest beginnen wist ik niet. Ik had 0,0 conditie, energie en kracht. Gelukkig kun je bij PTI op elk niveau instromen en dat gaf mij vertrouwen om langzaam op te bouwen. Daarnaast wilde ik meer weten over gezonde voeding en wat het beste bij mij als persoon past. Het team van PTI heeft mij hierbij geholpen en geen vraag was teveel of te gek!

Wij hebben twee kids en schelen maar 19 maanden, dus dat was best een pittige tijd voor mijn lichaam. Ik heb altijd fanatiek paard gereden en was (bijna) dagelijks op de manege te vinden. Helaas moest ik mijn passie voor paardrijden op een laag pitje zetten in verband met medicatiegebruik tijdens mijn eerste zwangerschap. Ik had dus van november 2017 tot juni 2020 niet meer gesport. Dit zorgde ervoor dat ik een verkeerde houding aannam en rugklachten ging ontwikkelen – waar ik gelukkig geen last meer van heb dankzij de osteopaat en het sporten bij PTI.

15 kilo afvallen, energieker, sterker en meer conditie

In de tussentijd heb ik mijn conditie van 0,0 😉 op kunnen schroeven naar een fit en gezond fysiek. Ik voel me energieker en sterker en daarnaast ben ik ook nog een 15 kilo afgevallen. Iedere programmering cyclus duurt bij PTI 16 weken en sluiten we af met een testweek. En ik verbreek iedere keer weer mijn eigen PR’s en daar doe ik het voor!

Mijn relatie met voeding en bewegen is positief veranderd

In het verleden kon ik redelijk obsessief bezig zijn met bewegen en met voeding. Ik heb veel meer balans in mijn dagelijkse patroon en de relatie met voeding en bewegen is in positieve zin veranderd.

Onlangs heb ik even rust moeten nemen en tijd voor mezelf door een burn-out, maar het gaat nu weer de goede kant op. Het sporten en de gezonde voeding heb ik weer opgepakt en dit merk je direct aan je lichaam en je humeur. Bewegen en gezonde voeding zijn ontzettend belangrijk voor mij, maar op z’n tijd wordt er natuurlijk ook genoten!

Vrolijke en energieke mama

Waar ik nu sta? Ik voel me sterker en ben vrij van mijn rugklachten. Ik heb een gezondere levensstijl en ben een vrolijke en energieke mama voor de kids en voor mijn man. Het is fijn om een club als PTI te hebben en te sporten met gezellige leden en goede coaches.

Wil jij net als Kim aan de slag met jouw doelstelling? Boek nu een gratis proefles!

GA JIJ JE DOELEN VERWEZENLIJKEN?

Maak het jezelf makkelijk en ervaar of PTI bij je past door middel van een gratis proefles! Ben gewaarschuwd: je verlaat de les met een nieuwe passie.
Ontdek meer

ALINE NDAGIJIMANA

28 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

BART PHILIPPA

32 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

JOOST VAN DER WERF

44 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

JOOST VAN BIJNEN

38 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER