HET SUCCES VERHAAL VAN THIJS

Ik was toe aan meer energie krijgen en me een stuk fitter voelen. Mijn voedingspatroon was hierin een belangrijke!

👩🏽 Lauret

🔢 70 jaar

🏋🏼 PTI Group training

🥗 Persoonlijk voedingsschema

💊 Vitamine en supplementen

📆 3x per week

🔥 4 jaar +

✅ Gezond en fit oud worden

⚖️ Gewicht -17 kg

 

Hoe Lauret op 70-jarige leeftijd haar fitheid en vitaliteit omarmde: een inspirerend verhaal van doorzettingsvermogen

Lauret’s reis naar PTI begon door de aanbeveling van haar zusje, die al een trouwe sporter was bij de club. Met haar doel om fit en actief te blijven, nam Lauret de stap om deel te nemen aan het PTI-programma, zelfs op haar leeftijd. Aanvankelijk twijfelde ze of ze het zou kunnen volhouden, maar na haar eerste proefles was ze overtuigd en begon ze met enthousiasme aan haar fitnessroutine, die ze nu 3 tot 4 keer per week volgt.

De resultaten van Lauret’s inzet zijn opmerkelijk. Onlangs slaagde ze met vlag en wimpel voor haar APK-keuring en verbazingwekkend genoeg kan ze meer dan zes minuten planken, een duidelijke indicator van haar indrukwekkende fitheid en kracht. Maar het gaat niet alleen om fysieke prestaties; het sporten bij PTI heeft Lauret ook geholpen om bewuster met haar voeding om te gaan.

Vroeger had Lauret een zittend beroep en kampte ze met overgewicht. Echter, dankzij haar toewijding aan sporten bij PTI, gecombineerd met een persoonlijk voedingsplan en het gebruik van voedingssupplementen zoals de vanille proteïne van PTI voor spieropbouw en herstel, is ze maar liefst 17 kilo afgevallen. Deze transformatie heeft niet alleen haar fysieke gezondheid verbeterd, maar heeft ook haar dagelijkse leven verrijkt met meer energie en vitaliteit.

Het is niet alleen de effectiviteit van de trainingen die Lauret aanspreekt, maar ook de warme en ondersteunende sfeer onder de sporters en trainers bij PTI. Ze moedigt iedereen aan die twijfelt om gewoon een proefles te plannen en deel te nemen aan de PTI-gemeenschap. Haar verhaal is een inspiratie voor iedereen die gelooft dat leeftijd geen belemmering hoeft te zijn om een gezonde en actieve levensstijl na te streven.

👨🏽 Thijs 

🔢 26 jaar

🏋🏼 Small group training

📆 3x per week🔥 12 weken

✅ Fitter worden

 

⚖️ Gewicht -6.2 kg

%  Vetpercentage -2.2

➿ BMI -2.2

Voordat ik begon aan het 12 weken programma was ik nogal een snoepkont en buiten het snoepen om was het andere eten ook niet altijd even gezond. Door soms een te grote inname van suikers had ik weinig energie of zin om te gaan sporten. Drie keer per week sporten was niet meer de standaard hierdoor. Ik was toe aan meer energie krijgen en me een stuk fitter voelen. Mijn voedingspatroon was hierin een belangrijke!

Mijn doelstelling was fitter worden en een klein beetje vetpercentage verliezen. Ik wou ook dingen opsteken van het voedingsplan en kijken of dat ik hier veranderingen mee door kan/kon voeren na de 12 weken. Na de 12 weken ben ik heel blij met het resultaat, ik ben een aantal kilo kwijt, een stuk fitter en heb veel kunnen leren van het voedingsplan. Door het volgen van het voedingsplan is de suiker inname minder geworden waardoor ik veel meer energie kreeg en mezelf beter in mijn vel voelde zitten.

Ik voel me vele malen fitter na mijn start bij PTI. Dat ik meer energie heb gekregen is mijn baas ook blij mee. Ik kan continue door blijven gaan. Naast het fitter worden is door de functionele trainingen en uitstekende begeleiding mijn houding en postuur verbeterd.

Ik heb ook het voedingsplan positief ervaren. Alle gerechten die erin stonden hebben mij positief verast. De smoothie als ontbijt vond ik heel fijn want deze was de avond vooraf heel makkelijk te maken en alle variaties waren lekker. Ook het tussendoortje was heel lekker met alle verschillende noten die je er doorheen moest doen.

Ik zou PTI omschrijven als een mooie en gezellige locatie om te sporten. Ze hebben hele goede trainers die perfect weten hoe ze iets moeten overbrengen. Als je na de uitleg iets nog niet begreep, gingen ze het opnieuw rustig met je doornemen. Door de gezellige sfeer, goede trainers en het top materiaal is het bijna onmogelijk om met tegenzin te gaan sporten.

WORDT DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Maak het jezelf makkelijk en beoordeel of PTI bij je past door middel van een gratis proefles! Maar ben gewaarschuwd, je verlaat de les met een nieuwe passie.

Banner PTI group training