👨🏽 Thijs 

🔢 26 jaar

🏋🏼 Small group training

📆 3x per week🔥 12 weken

✅ Fitter worden

 

⚖️ Gewicht -6.2 kg

%  Vetpercentage -2.2

➿ BMI -2.2

 

Voordat ik begon aan het 12 weken programma was ik nogal een snoepkont en buiten het snoepen om was het andere eten ook niet altijd even gezond. Door soms een te grote inname van suikers had ik weinig energie of zin om te gaan sporten. Drie keer per week sporten was niet meer de standaard hierdoor. Ik was toe aan meer energie krijgen en me een stuk fitter voelen. Mijn voedingspatroon was hierin een belangrijke!

Het resultaat

Mijn doelstelling was fitter worden en een klein beetje vetpercentage verliezen. Ik wou ook dingen opsteken van het voedingsplan en kijken of dat ik hier veranderingen mee door kan/kon voeren na de 12 weken. Na de 12 weken ben ik heel blij met het resultaat, ik ben een aantal kilo kwijt, een stuk fitter en heb veel kunnen leren van het voedingsplan. Door het volgen van het voedingsplan is de suiker inname minder geworden waardoor ik veel meer energie kreeg en mezelf beter in mijn vel voelde zitten.

Wat de 12 weken voor mij hebben betekend

Ik voel me vele malen fitter na mijn start bij PTI. Dat ik meer energie heb gekregen is mijn baas ook blij mee. Ik kan continue door blijven gaan. Naast het fitter worden is door de functionele trainingen en uitstekende begeleiding mijn houding en postuur verbeterd.

Ik heb ook het voedingsplan positief ervaren. Alle gerechten die erin stonden hebben mij positief verast. De smoothie als ontbijt vond ik heel fijn want deze was de avond vooraf heel makkelijk te maken en alle variaties waren lekker. Ook het tussendoortje was heel lekker met alle verschillende noten die je er doorheen moest doen.

“Bij PTI is het onmogelijk om met tegenzin te gaan sporten”

Ik zou PTI omschrijven als een mooie en gezellige locatie om te sporten. Ze hebben hele goede trainers die perfect weten hoe ze iets moeten overbrengen. Als je na de uitleg iets nog niet begreep, gingen ze het opnieuw rustig met je doornemen. Door de gezellige sfeer, goede trainers en het top materiaal is het bijna onmogelijk om met tegenzin te gaan sporten.

– Thijs Maas

test
test

WORDT DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Boek je gratis kennismaking met ons team en we maken een op maat en resultaatgericht programma rond jouw doelen

ONTDEK MEER

ALINE NDAGIJIMANA

28 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN DER WERF

44 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

KIM DE WITTE - VAN DEN HOVEN

34 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN BIJNEN

38 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER