🧔🏽 Tim 

🔢 30 jaar

🏋🏼 Duo personal training

📆 1 x per week

🔥 90 dagen

✅ Fitter worden

 

⚖️ Gewicht -6 kg

📏 Navelomtrek -5 cm

➿ BMI -1,6

 

Ik was al aardig sportief bezig voordat ik bij PTI begon; 2x per week hockey en 2x per week sportschool. Daarnaast fiets ik door wind en regen iedere dag naar mijn werk. Tijdens corona was het niet altijd mogelijk om te hockeyen en naar de sportschool te gaan. Toen corona een beetje op z’n einde liep wilde ik een vliegende start maken om weer sportief aan de slag te gaan en op een goede manier aan mijn lichaam te werken. Zodoende ben ik samen met mijn vriendin Pleun 1x per week met duo personal training gestart en voegden we daar ook nog eens 1x per week small group training aan toe. Onder begeleiding sporten voor een goede basis.

Functioneel trainen; ik spring van de bank en ren zo de trap op

Vanaf jongs af aan heb ik al last van pijn tijdens het hockeyen en hardlopen. Hiervoor ben ik ben ik ben een legio aan deskundigen geweest; sportarts, fysio, haptotherapie, chiropractor, osteopaat. Helaas zorgden ze allemaal voor een tijdelijke oplossing. Ik had de hoop opgegeven dat ik een permanente oplossing zou vinden voor pijn vrij hockeyen, hierdoor wilde ik op zoek gaan naar een andere manier om sportief bezig te blijven.

Na een half jaar ervaarde ik waar functioneel building voor staat. Ik doe de dagelijkse taken met zoveel meer gemak. Zo heb ik het gevoel dat ik met gemak de bank uitspring, ik het geen probleem vind om nog een keer de trap op te lopen om iets te halen. En tijdens het fietsen naar het werk zonder gehijg met een flink tempo door kan trappen.

Nieuwe routine zorgt voor duurzame, gezonde levensstijl

Tijdens het traject heb ik strikt mijn voeding voor 3 maanden bijgehouden en geluisterd naar de tips om mijn voeding te optimaliseren. In die 3 maanden heb ik een routine ontwikkeld die goed bij mij past en ik alle benodigde voedingstoffen binnen krijg. Het noteren van mijn voeding heb ik losgelaten omdat ik het belangrijk vind dat het geen “moetje” wordt. En natuurlijk geniet ik met Pleun, mijn vriendin, af en toe van een zak chips en chocolade, maar in de basis houd ik mij aan mijn routine.

Routine – 3x per dag eten

Ontbijt – kwark met appel en havervlokken 

Lunch – rijst, groente en kip

Avondeten – wisselend, probeer minimaal 200 gram groente er in te stoppen. 

Sportief merk ik dat ik nog sneller sporten oppak. Ik ben sterker, heb meer balans en mijn uithoudingsvermogen is super. Zo hebben Pleun en ik vorige winter leren skiën waarbij we tijdens iedere les flinke progressie boekten.

Fit en atletisch zijn met krachttraining en cardio

PTI is een plek waar je zonder dwang kan werken aan je lichaam met krachttraining en cardio, zonder dat je een bodybuilder hoeft te worden, haha. Door de training zal je jezelf fitter voelen en scherper zijn!

– Tim Scheele

Wil jij net als Tim ook met je partner, vriend of vriendin aan de slag met duo personal training? Boek dan meteen een gratis kennismaking.

test
test

WORDT DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Boek je gratis kennismaking met ons team en we maken een op maat en resultaatgericht programma rond jouw doelen

ONTDEK MEER

ALINE NDAGIJIMANA

28 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN DER WERF

44 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

KIM DE WITTE - VAN DEN HOVEN

34 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN BIJNEN

38 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER