👨🏽 Johan 

🔢 36 jaar

🏋🏼 Small group training

📆 3 x per week

✅ Fitter worden

 

PTI voelde direct als thuiskomen

Sinds december 2019 werk ik bij First Impression en ging al snel op zoek naar een sportschool in de buurt zodat ik voor het werk kon gaan sporten. PTI bleek 5 minuten bij First Impression vandaan te zijn, dus dat was voor mij ideaal.

Het leggen van het eerste contact duurde echter een paar maanden langer dan gepland door de corona uitbraak. Ik ging in juli 2020 van start bij PTI. Wat me meteen aansprak was het warme ontvangst en de gemoedelijke vibe die er hing. Het voelde direct als een soort van thuiskomen.

Ik leef bourgondisch gezond

Ik zo’n beetje heel mijn leven gevoetbald en de laatste jaren heb ik ook aan zelfverdediging gedaan: krav maga en systema. Daarnaast heb ik een bourgondisch gezonde levensstijl waarbij ik let op afwisseling in wat ik eet, maar in het weekend ook een drankje kan drinken.

Snelle progressie en fitter

In juli 2020 ging ik van start met 2x per week small group training, nu ben ik 3x per week bij PTI te vinden. Ik ben gek genoeg 2 kg aangekomen, dat had ik niet verwacht. En dat is allemaal spiermassa, want ik ben fitter dan 2 jaar geleden. Ik merk dat ik sterker ben geworden en meer gewicht kan tillen en mijn uithoudingsvermogen is ook verbeterd. Afgelopen 2 jaar ben ik nauwelijks gaan hardlopen, maar onlangs weer een keer de hardloopschoenen aangetrokken en ik merkte dat ik een stuk sneller ben geworden.

Sporten in de ochtend geeft mij in de avond de ruimte om het thuisfront voldoende aandacht te geven en vrijheid in mijn agenda

Voor mij heeft het ook een praktische kant, want doordat ik vroeg voor het werk sport, heb ik m’n sportmoment voor die dag al gehad en heb ik geen avond belasting meer. Dat is wel fijn, aangezien mijn dagen niet altijd even gemakkelijk te plannen zijn en ik het thuisfront ook voldoende aandacht wil geven.

Je kunt wel stellen dat ik me op het moment erg goed voel en doordat ik 3x per week sport ik sneller progressie maak en fitter ben. Ik zou PTI zeker aanbevelen; heb ik ook al succesvol gedaan, want een paar maanden na mij zijn een collega en zijn vriendin ook gestart en sporten er nog altijd.

Wil jij ook fitter, sterker en spiermassa aankomen? Boek nu een gratis proefles!

 

GA JIJ JE DOELEN VERWEZENLIJKEN?

Maak het jezelf makkelijk en beoordeel of PTI bij je past door middel van een gratis proefles! Maar ben gewaarschuwd, je verlaat de les met een nieuwe passie.

GA JIJ JE DOELEN VERWEZENLIJKEN?

Maak het jezelf makkelijk en beoordeel of PTI bij je past door middel van een gratis proefles! Maar ben gewaarschuwd, je verlaat de les met een nieuwe passie.

Ontdek meer

ALINE NDAGIJIMANA

28 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

BART PHILIPPA

32 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

KIM DE WITTE - VAN DEN HOVEN

34 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN BIJNEN

38 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER