🧑🏼 Joost 

🔢 38 jaar

🏋🏼 Small group training

📆 2 x per week

✅ Fitter worden

 

​Ik ben begonnen met sporten toen ik 18 jaar oud was. De eerste jaren heb ik vooral aan fitness gedaan. Daarbij ging ik af en toe hardlopen, boksen en deed wat aan mountainbiken. Ik leerde mezelf alles aan, vroeg nooit om hulp en deed waarschijnlijk de helft van de oefeningen fout. Ondanks dat, merkte ik dat het sporten mij geen moeite kostte.

Aan motivatie geen gebrek en al snel was ik zes dagen per week in de sportschool te vinden. Uiteindelijk heb ik door veel om me heen kijken en vooral doen veel geleerd. Achteraf gezien werd ik wel sterk, maar eigenlijk niet echt fit. Ik trainde eenzijdig en eigenlijk was mijn lichaam uit balans. Jaren later ben ik ook gaan crossfitten. Ik merkte dat sterk zijn iets heel anders is dan fit zijn. Met Crossfit miste ik goede/persoonlijke begeleiding. Ik wilde vooral niet achterblijven bij de groep en vaak ging dit ten koste van de techniek met als gevolg pijntjes (en soms zelfs blessures).

Sinds 1,5 jaar sport ik bij PTI. Ik combineer PTI met regulier fitness en hardlopen. De reden dat ik bij PTI ben begonnen is omdat ik technisch goed wilde trainen met persoonlijke begeleiding en feedback waardoor ik veel leer en echt fit ben geworden.

Mijn lichaam is weer in balans

​Sinds ik sport bij PTI merk ik dat ik fitter ben dan daarvoor. Ik merk dat mijn lichaam meer in balans is. Ook heeft het trainen bij PTI een positieve invloed op mijn hardloopresultaten. Het trainingsprogramma en de begeleiding van de instructeurs maken mij echter beter en ik zie dit ook terug in mijn resultaten tijdens de testweek.

Ook heb ik door het trainen bij PTI meer kennis gekregen over trainingsmethodieken en (het belang van) diversiteit tijdens trainingen. Dit pas ik ook toe tijdens de momenten dat ik zelf naar de sportschool ga.

Tevreden over mijn algehele fitheid, maar heb nog steeds het doel om mezelf te ontwikkelen in de squat en de deadlift

​Ik ben tevreden over mijn algehele fitheid en voel me daarbij goed. Ik wil dit met behulp van PTI nog wel verder uitbouwen. Ik wil me graag verder ontwikkelen in squat en deadlift omdat ik vind dat deze onderdelen nog niet in balans zijn met de resultaten die ik haal.

Positieve invloed op sportresultaten en kennis over sport

De afgelopen 1,5 jaar bij PTI hebben een hele positieve bijdrage geleverd aan mijn sportresultaten en hebben er voor gezorgd dat ik een ontwikkeling heb doorgemaakt op het gebied van sportkennis.

Tijdens de gehele COVID periode heeft PTI er voor gezorgd dat ik (aangepast) kon blijven trainen met goede programma’s en hierdoor heb ik geen terugval gehad in mijn resultaten. Dit zorgde ervoor dat ik tijdens deze lastige periode (sportief) goed in mijn vel zat.

Zakelijk en privé heb ik veel baat bij fit zijn

Fit zijn is voor mij zowel persoonlijk als zakelijk van enorm belang en PTI heeft hier een groot aandeel in. Om deze reden betekent PTI daarom heel veel voor mij. Buiten dit alles heb ik fijne mensen leren kennen en is het dus ook voor mij sociaal gezien een fijne en gezellige plek.

PTI is de plek waar je in een fijne, gezellige en veilige omgeving op sportief en persoonlijk vlak jezelf kunt ontwikkelen

Ik zou PTI zeker aanbevelen. Ik denk dat PTI de plek is waar je in een fijne, gezellige en veilige omgeving op sportief en persoonlijk vlak ontwikkelingen kunt doormaken. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat PTI echt iets kan betekenen voor personen die moeite hebben met het behalen van de door hun gestelde doelen.

Wil jij jouw lichaam weer in balans en je fit voelen? Boek nu een gratis proefles!

 

GA JIJ JE DOELEN VERWEZENLIJKEN?

Maak het jezelf makkelijk en beoordeel of PTI bij je past door middel van een gratis proefles! Maar ben gewaarschuwd, je verlaat de les met een nieuwe passie.

GA JIJ JE DOELEN VERWEZENLIJKEN?

Maak het jezelf makkelijk en beoordeel of PTI bij je past door middel van een gratis proefles! Maar ben gewaarschuwd, je verlaat de les met een nieuwe passie.

Ontdek meer

ALINE NDAGIJIMANA

28 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

BART PHILIPPA

32 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

KIM DE WITTE - VAN DEN HOVEN

34 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN DER WERF

44 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER