🧑🏼 Joost 

🔢 44 jaar

🏋🏼 Personal training

📆 2 x per week

🔥 90 dagen

✅ Sterker worden

 

⚖️ Gewicht -2,2 kg

📏 Navelomtrek -4,5 cm

%   Vetpercentage -1,2

➿ BMI -0,7

 

Toen ik op mijn 39e voor het eerst vader werd, had ik me voorgenomen om fitter en gezonder te gaan leven. Ik had lang geleegd als een bourgondische student en wilde mijn kinderen met goed fatsoen de trap op kunnen dragen. Het maken van andere keuzes begon door andere voeding en de combinatie met crossfit. Ik voelde me hierdoor beter, maar besloot dit voorjaar dat het tijd werd om een personal trainer onder de arm te nemen.

Persoonlijk voedingsschema en trainingsplan op maat

De eerste zes weken heb ik, naast twee keer per week personal training, een intensief voedingsplan gevolgd dat op mijn doel en levensstijl was samengesteld. Het was in het begin lastig om dit te combineren met een groot gezin, maar waar een wil is, is een weg. Na deze zes weken kies is er nog steeds voor om het ontbijt, lunch en tussendoortje vast te houden. Aan het diner hebben we met het gezin een eigen draai gegeven.

Bewust trainen en de juiste uitvoering

Bij crossfit was ik gewend om te knallen, waarbij de uitvoering minder van belang is. Bij PTI gaat het juist om de goede uitvoering. Je maakt kleinere stappen, maar met uiteindelijk een gecontroleerd resultaat. (Topsporters werken ook met kleine haalbare doelen ;)). Ik vind dat ik hierin grote stappen heb gemaakt. Ook ben ik me veel bewuster geworden van de manier van trainen. Ondanks dat ik het wedstrijdelement van crossfit nog steeds heerlijk vind, al mag ik dit niet zeggen van coach Ivy, ben ik er wel kritischer naar gaan kijken.

Beresterk en blij met nieuw gewoontepatroon

Ik voel me beresterk en zou het liefst doorpakken. Na de zomer ga ik aan de slag met een nieuwe doelstelling, want ik houd van uitdagingen! Zelf geloof ik erin dat je lichaam ook baat heeft bij rust en afwisseling, zonder in oude gewoontes te vervallen. Een keer barbecuen met een biertje kan zeker, maar niet iedere dag. Die balans voelt goed voor mij.

Mijn fitheid zorgt ervoor dat ik zowel privé als zakelijk beter presteer. Het maakt mij een gelukkiger mens, vriend en vader.

Ik ben mij bewust van de voordelen van een goede fysieke gezondheid en geloof dat iedereen de voordelen en het nut kent, maar is het net waar het op je prioriteitenlijstje staat. Voor mij telt dat mijn fitheid ervoor zorgt dat ik zowel privé als zakelijk beter presteer. Het maakt mij een gelukkiger mens, vriend en vader. 

Vooruitgang en techniek gaan hand in hand

PTI is een professionele en prettige sportschool, die verder kijkt dan de verkoop van abonnementen. Ze geven gecontroleerde trainingen, waarbij vooruitgang en techniek hand in hand gaan. Dit in combinatie met bewuste voeding en lifestyle coaching maken je een gelukkiger mens.

– Joost van der Werf

 

Het belangrijkste doel waar Joost mee aan de slag wilde gaan was sterker worden. Daarnaast wilde hij ook graag 4 kilo afvallen. Om af te vallen en een gezonde levensstijl aan te meten ging Joost aan de slag met zijn persoonlijke voedingsschema. Met dit schema kreeg hij nieuwe inzichten om meer energie uit de juiste voeding te halen en daarnaast slaapt hij nu vele malen beter.

Tijdens de trainingen bij ons in het instituut trainde Joost 2x per week met mij; personal training. We werkten samen aan zijn techniek, die we flink hebben bijgeschaafd waardoor oefeningen nu beter worden uitgevoerd en Joost sterker is geworden in alle bewegingen. Joost had een oude blessure in zijn schouder waar we mee aan de slag zijn gegaan door diverse mobiliteit en kracht oefeningen toe te passen in de warming up. Op deze manier hebben we zijn schouder goed op kunnen trainen en sterker kunnen maken.

Zijn doel sterker worden is bereikt. Het was super om met een gemotiveerde man als Joost te werken en samen te sparren over het ondernemerschap.

Ivy

Owner & Coach

De behaalde resultaten op een rij

Joost heeft een traject gehad met vallen en opstaan, dit is terug te zien in de data. Maar het eind resultaat mag er zijn!

Hieronder vind je zijn fysieke progressie in de squat, benchpress, deadlift en shoulderpress.

Wil jij net als Joost sterker worden en ook fantastische, duurzame resultaten behalen? Boek dan meteen een gratis kennismaking.

test

WORDT DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Boek je gratis kennismaking met ons team en we maken een op maat en resultaatgericht programma rond jouw doelen

Ontdek meer

ALINE NDAGIJIMANA

28 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

BART PHILIPPA

32 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

KIM DE WITTE - VAN DEN HOVEN

34 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN BIJNEN

38 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER