👨🏽 Kim 

🔢 38 jaar

🏋🏼 Small group training

📆 2 x per week

✅ Fitter worden

 

Als fanatiek ijshockeyer heb ik helaas een aantal stevige blessures (hersenschudding en een blessure in mijn onderrug) achter de rug, mede hierdoor ben ik flink out of shape geraakt en corona en stoppen met roken hielpen daar ook aan mee. Ik merkte dat ik niet meer in een goede sportflow kwam.

Small group training en de expertise van de coaches biedt veel voordelen

Een vriend van me stelde voor om bij PTI aan de slag te gaan en eerlijk gezegd was ik sceptisch. Ik vind het prettig om zelf te bepalen wat ik doe en op welk tempo. Binnen no time merkte ik echter dat het trainen in een small group in combinatie met de expertise van de coaches heel veel voordelen biedt. Ik ben helemaal om!

Terug naar oude 1RM deadlift

Ondertussen ben ik al 7 kilo afgevallen en is mijn conditie aanzienlijk verbeterd, dit merk ik vooral tijdens het ijshockey. Met deadliften kom ik met een 160 kg weer in de buurt van mijn oude 1RM. Ik had niet verwacht dat ik ooit weer in de buurt zou komen door de blessure in mijn onderrug of überhaupt zwaar zou kunnen liften.

Goede basis, sterker en minder blessure gevoelig

Overall voel ik me stukken beter dan voorheen en ik weet dat ik mijn maximaal nog niet hebt bereikt. Ik wil graag nog 10 kilo afvallen en ook wil ik graag de 1RM deadlift record op mijn naam hebben staan! Dit alles doe ik op mijn eigen tempo, want ik heb geen haast. Ik wil vooral lekker blijven trainen en een goede basis leggen waarbij ik sterk ben en minder gevoelig voor blessures.

Mentale rust

PTI heeft mij, naast de fysieke prestaties, vooral mentale rust gegeven. Ik voel me lekkerder in m’n vel en ik heb rust gevonden door op een goede manier te trainen. Op deze manier duurt het misschien wat langer om bepaalde doelen te bereiken, maar dat maakt het duurzaam en dat is prima.

Wil jij net als Kim weer terug in je oude vorm en mentale rust? Boek nu een gratis proefles!

 

GA JIJ JE DOELEN VERWEZENLIJKEN?

Maak het jezelf makkelijk en beoordeel of PTI bij je past door middel van een gratis proefles! Maar ben gewaarschuwd, je verlaat de les met een nieuwe passie.

GA JIJ JE DOELEN VERWEZENLIJKEN?

Maak het jezelf makkelijk en beoordeel of PTI bij je past door middel van een gratis proefles! Maar ben gewaarschuwd, je verlaat de les met een nieuwe passie.

Ontdek meer

ALINE NDAGIJIMANA

28 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

BART PHILIPPA

32 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

KIM DE WITTE - VAN DEN HOVEN

34 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN BIJNEN

38 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER