VOEDING IS BRANDSTOF

Gezonde voeding is de basis voor een gebalanceerde levensstijl die voor iedereen persoonlijk en uniek is.

 

review review review review
Ruim 350 enthousiaste leden

ONZE VISIE OP VOEDING

Voeding op maat

Bij PTI weten we dat een persoonlijke aanpak essentieel is om een voedingspatroon te creëren dat perfect aansluit op ieders unieke situatie en doelen.

Terug naar de basis

Wij keren terug naar de basis van voeding om vanuit daar te bouwen naar een gezonde levensstijl waar voeding staat voor een bron van energie en plezier.

Gebalanceerde levensstijl

Wij willen een positieve verandering in levensstijl bevorderen waar bewuste voedingskeuzes zorgen voor een stabiele basis van een gezonde toekomst.

Van kennis naar praktijk

Door wetenschappelijk onderbouwd advies en innovatieve technologie toe te passen voorzien we de juiste kennis en tools om in de praktijk bewuste voedingskeuzes te maken.

ONS AANBOD

Hoe kunnen we je helpen?

PTI Voedingsplan

 

 

      Boost je resultaat met een gepersonaliseerd voedingsadvies. Ieder mens is uniek en daarom maken wij voor jou een voedingsschema op maat dat aansluit op jouw wensen, doelstellingen en levensstijl.

PTI Voedingscoach

 

 

      Wil je jouw gezondheidsdoelen een extra boost geven? Tijdens dit zesweekse traject word je persoonlijk begeleid door een professionele voedingscoach die het PTI voedingsplan op basis van jouw behoeften en levensstijl toepast op je persoonlijke situatie.

VITAMINES & SUPPLEMENTEN

Vitamines en supplementen kunnen als aanvulling op je dagelijkse voedingsinname worden gebruikt om tekorten van bepaalde voedingsstoffen te voorkomen. PTI hecht veel waarde aan schone en kwalitatief hoge supplementen die bovenop je voedingspatroon zorgen voor een gebalanceerde gezondheid.

WAT ERVAREN ONZE LEDEN

Succesverhalen die inspireren

Inge

 

 

 

“De structuur die ik op het gebied van voeding heb geleerd zorgt voor een nog beter ritme in mijn leven!”

Annet

 

 

 

“Ik voel me fitter, mijn lichaam voelt sterk, ik heb veel energie en mijn kleren passen weer beter!”

Leszek

 

 

 

“Het voedingsplan was voor mij echt een eyeopener! Het heeft mij veel bewuster gemaakt van wat en hoeveel ik eet!”